TIM DOBROTA

Mă numesc Tim și sunt aici pentru voi!

Fitness-ul este opțiunea mea definitivă, după ce am experimentat toate atracțiile adolescenței și am optat inițial pentru o carieră în bussiness administration. M-am regăsit ulterior în sala de sport, și după o experiență de mai mult de 10 ani am o poveste pe care vreau să v-o împărtășesc. Este o poveste de succes și poate fi povestea fiecăruia dintre voi.

Am bucuria de a-mi fi găsit drumul, de a trăi sănătos, de a fi în formă, plin de speranță, optimism și pozitivitate. Vă invit și pe voi să vă alăturați acestui stil de viață și să reușim împreună în fiecare zi, de acum înainte. Promit că fiecare dintre voi va avea ceva de câștigat!

TIMEEA MORA

Mă numesc Timeea și sunt gata să vă ajut!

Vreau sa împărtășesc cu voi experiență mea personală care m-a făcut sa adopt un stil de viață sănătos și care mi-a transformat întreaga existență.

Până nu demult am avut fluctuații mari de greutate și am încercat diverse diete cu efecte imediate dar fară rezultate pe termen lung. Transformarea mea durabilă a început odată cu adoptarea unui stil de viață sănătos, echilibrat și însoțit de mișcare.

Pe baza acestei experiențe pot să vă îndrum pașii spre starea de bine.